همه می دانیم داشتن آرامش اهمیت فوق العاده ای دارد. بنابراین باید در تهیه چسب کاشی که یکی از مصالح برجسته و ضروری و پر کاربرد برای نصب کاشی در ساختمان است دقت بیشتری کنید.
چسب کاشی جهت نصب کاشی و سرامیک بر روی دیوار های گچی، قطعات پیش ساخته، بتنی، سنگ، آجر، سیمانی، موزاییک، دیوارهای کاشی کاری شده، کاربرد دارد. این مطلب به شما برای انتخاب بهترین چسب کاشی کمک می کند.
در چند سال گذشته کاشی کاران نصب کاشی، سرامیک و سنگ را با ملاتی که از سیمان درست می کردند انجام می دادند. این امر مستلزم بکارگیری کارگر بیشتر و مصالح گوناگون و از همه مهمتر از هم پاشیدگی وضعیت ظاهری محیطی که در حین کاشی کاری انجام می شد می گردید و عموما وقت بیشتری توسط نصابان صرف می شد. به همین دلیل کارخانه ها دست به اقدامی جالب زدند و به همت متخصصین امر چسب کاشی متنوعی را تولید کردند که بعضا عایق رطوبتی ساختمان را هم انجام می دهد. ما در این مقاله به 8 نکته که خریدار باید در انتخاب آن توجه کند اشاره می کنیم:
بررسی که در بین انواع محصولات انجام داده شد به وضوح به این نتیجه رسیدیم که هیچ یک از برند ها تعریفی از بهترین چسب کاشی نکرده اند., نگفته اند چسب کاشی در چه شرایط و با چه ویژگی هایی بهترین چسب کاشی محسوب می شود.
بهترین چسب کاشی چه ویژگی هایی دارد؟ مزایای آن چیست؟ می دانید که عوامل مهمی در تشخیص بهترین چسب کاشی وجود دارد. برای انتخاب بهترین چسب کاشی باید به نکاتی توجه کنید که در ادامه برای شما می گوییم:
موارد مذکور فقط قسمتی از مواردی است که ذکر شد و هر کسی می تواند بنابه اطلاعات فنی خود بهترین چسب کاشی برای کاشی کاری را تشخیص دهد. البته مراجعه به متخصصین و مشاورین این امر و مخصوصا کاشی کاران معززی که سال ها خاک این کار را خورده اند بهترین راه گشا می باشد.
در روشهای سنتی معمولا از ملات های سنتی ( ترکیب شن و ماسه و سیمان ) برای کاشیکاری ا ستفاده می شد. ولی امروزه استفاده از ملات های سنتی برای نصب کاشی منسوخ شده ا ست و از چسب های ویژه آماده برای نصب کاشی و سرامیک به کف و دیوار استفاده می شود. انواع چسب های مخصوص که در کاشی کاری استفاده می شود دو نوع است:
الف - چسب کاشی خمیری یکی از چسب هایی که در کاشیکاری استفاده می شود، چسب کاشی خمیری می باشد. چسب کاشی خمیری بنابه تصریح برخی سایت ها بر پایه رزین آکریلیکی و پودر های معدنی و مواد غلطت دهنده و یا بر پایه ترکیبات پلیمری و نانو ذرات سیلیس و الیاف های معدنی ساخته می شود.
"چسب کاشی خمیری کالیمورا محصولی تولید شده بر پایه ترکیبات پلیمری و نانو ذرات سیلیس در ابعاد 7 نانو متر و با استفاده از ترکیبات و الیاف های معدنی می باشد . مصرف این محصول علاوه بر نصب سـریع کاشی و کاهش وزن مصالح ساختمانی، مـوجب افزایش فضای داخلی ساختمان نیـز می گردد ." (1)
"چسب کاشی خمیری یکی دیگر از مدل های موجود از چسب های کاشی که بسیار پر کاربرد هستند، چسب های خمیری هستند. این چسب ها بر پایه رزین های آکریلیکی، پودر های معدنی و مواد غلظت دهنده هستند." (2)
ب - چسب کاشی پودری نوع دیگر چسب کاشی، چسب کاشی پودری می باشد. "چسب های پودری یکی از انواع رایج چسب های کاشی هستند که علاوه بر کاشی می توان برای چسباندن برخی سنگ ها و سرامیک هم از آنها استفاده کرد. این چسب بر پایه سیمان تقویت شده با پلیمر می باشد." (3)
در حال حاضر در ایران از هر دو چسب کاشی خمیری و چسب کاشی پودری استفاده می شود. در بین چسب کاشی های خمیری موجود، چسب کاشی خمیری که بر پایه پلیمر و نانو است مورد توجه قرار گرفته است.
"میزان مصرف چسب کاشی در جاهایی که سطحی صاف دارند در حدود 3/5 کیلو در هر متر مربع و در سطوح ناهموار حدود ه کیلو است " (5) البته باید توجه داشت که مصرف انواع چسب کاشی با توجه اعلام کارخانه های تولید کننده متفاوت است بطور مثال کارخانه تولید کننده چسب کاشی کالیمورا مقدار مصرف را چنین اعلام کرده است: "میزان مصرف چسب کاشی خمیری بستگی به وضعیت زیرکار (تخلخل و ناهمواری و شیارهای کاشی دارد) اما به طور معمول هر ( 4 کیلوگرم) چسب کاشی، برای یک متر مربع کافی می باشد. وزن خالص محصول چسب کاشی کالیمورا که حدود 20 کیلوگرم می باشد که تقریبا 5 مترمربع را پوشش می دهد."(6)
نحوه استفاده از چسب کاشی بدین نحو است که ابتدا گرد و غبار و روغن و آلودگی و کاغذ دیواری که محل مورد نظر بوده را پاک می کنید بشرحی که در تصویر زیر آمده حسب مورد برای زیر کار کاغذ دیواری، زیر کار گچ، زیرکار کاشی، زیر کار سیمانی یا بتن اقدام می کنید.
نکته مهم: جهت افزایش چسبندگی چسب کاشی به سطوح گچی و سیمانی و دیگر سطوح که دارای جذب آب می باشد می توان از محصول نانو ملاتی کالیمورا به صورت خالص جهت پرایمر زنی زیر کار استفاده نمود. همچنین جهت تنظیم غلظت چسب میتوانید از محصول نانو ملاتی استفاده نمایید و پس از خشک شدن پرایمر اقدام به انجام مراحل نصب نمایید. کاشی نصب شده توسط چسب کاشی خمیری ، بعد از 48 ساعت به استحکام نهایی می رسد. پس از رسیدن به استحکام نهایی، می توان عملیات بندکشی با استفاده از محصول نانو بندکشی کالیمورا انجام داد.
چسب کاشی دیگری برای تهیه سراغ دارید؟ این مطالبی که مطرح شد، بابمیلتان بود؟ اگر فکر میکنید که نکته یا توضیح بیشتری درباره چسب کاشی و نحوه نصب و روش استفاده چسب کاشی وجود دارد، حتما به ما در بخش نظرات اطلاع بدهید و سوالات و نظراتتان را برای بنویسید.
منبع1: kalimoura.com
منبع2: drtamin.com
منبع3: drtamin.com
منبع4: betonplast.com
منبع5: www.oxinchemistry.ir
منبع6: kalimoura.com
منبع7: kalimoura.com
نمایش فرم ارسال نظر